Cute border collie puppy with an emergency kit isolated

Országos Elsősegélynyújtó Verseny Budai Területi Forduló eredményei

A Magyar Vöröskereszt 51. Országos Elsősegélynyújtó Verseny Budai Területi Fordulójának az I. Kerületi Szilágyi Erzsébet Gimnázium adott otthont az idei évben is.

2023 március 23.-án összesen 13 budai általános és középiskolai csapat mérhette össze tudását gyerek és ifjúsági kategóriában.

 

Gyermek kategóriában:

 

  1. kerületből: Budapest I. Kerületi Szilági Erzsébet Gimnázium.
  2. kerületből: Pannonhalmi Főapátság Máriaremete-Hidegkúti Ökumenikus Általános Iskola és a Baár-Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium.
  3. kerületből: Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti és Baptista Iskola és az Alternatív Közgazdasági Gimnázium.

 

Ifjúság kategóriában:

 

  1. kerületből: Budapest I. Kerületi Szilági Erzsébet Gimnázium, Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Gimnázium és a Kosztolányi Dezső Gimnázium.
  2. kerületből: Alternatív Közgazdasági Gimnázium, Óbudai Gimnázium és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Óbudai Technikum és Szakképző Iskola.
  3. és a 22. kerületből: Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium és a Gádor Általános Iskola nevezett.

Az elérhető eredmény legalább 61 %-át teljesítő csapatok bronz fokozatú, a legalább 71 %-ot elérők ezüst fokozatú, míg a legalább 81 %-ot elérő csapatok arany fokozatú minősítést szereztek. A versenyen induló valamennyi csapat teljesítette a legalább a bronz fokozathoz szükséges eredményt.

Az Országos Verseny megyei fordulójába gyermek és ifjúsági kategóriában is két-két csapat jutott tovább:

 

Gyermek kategória:

  • Baár-Madas Református Gimnázium (elért eredmény: 91 %)
  • Alternatív Közgazdasági Gimnázium (elért eredmény: 88 %)

 

Ifjúsági kategória:

  • Budapest I. Kerületi Szilágyi Erzsébet Gimnázium (elért eredmény: 95 %)
  • Óbudai Gimnázium (elért eredmény: 93 %)

 

Gratulálunk minden csapatnak a remek teljesítményhez!

 

 

OSZD MEG HA TETSZETT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

Sikeresen lezajlott a II. ÓBIÖK Sportnap!

Az Óbuda–Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata (ÓBIÖK) és a Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály (FICNO) szervezésében, 2023.05.26. pénteken megrendezésre került az ÓBIÖK SPORTNAP

Támogató együttműködések az ÓBIÖK Sportnap rendezvényen

Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata (ÓBIÖK) és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály  (FICNO) szervezésében megvalósult ÓBIÖK Sportnap rendezvényén  2023.május 26-án, a 

SPORTÁGBÖRZE

Az Óbuda–Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály (FICNO) szervezésében az idén is megrendezésre kerülő SPORTNAP rendezvényre

Megszakítás