Kezdőkép

Támogató együttműködések az ÓBIÖK Sportnap rendezvényen (2024)

Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata (ÓBIÖK) és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály  (FICNO) szervezésében megvalósult ÓBIÖK Sportnap rendezvényén  2024.május 31-én, a  BioTechUSA immár másodjára állt a kezdeményezés mellé: összesen 3500 termékkel  támogatta a rendezvényt.

A Sportnap a sportolni vágyó III. kerületi középiskolák diákjai számára nyújtott lehetőséget, hogy a közös sportoláson és csapatversenyeken keresztül a résztvevő fiatalok, próbára tegyék ügyességüket, csapatkészségüket, kitartásukat.

A focilabdabajnokságokra 7 középiskolából érkezett  10 csapat nevezés, összesen 85 fő diák részvételével.

A röplabda bajnokságra 8 középiskolából érkezett 12 csapat nevezés, összesen 105 fő diák részvételével.

A kézilabda mérkőzésekre 2 középiskolából és a BSC sportolói által érkeztek fiatalok, összesen 30 fő részvételével.

Az idei bajnokságra 9 középiskolából összesen 220 fő diák érkezett, hogy csapatukkal közösen induljanak a dobogó legmagasabb fokáért.

A  rendezvény lebonyolításában és szervezésében összesen 35 fő  önkéntes fiatal vett részt.

A  teljes rendezvény 320 fő részvételével valósult meg a  III. kerületi TVE (Torna és Vívó Egylet) pályán.

Az ifjúsági önkormányzat tagjai  és az önkéntes fiatalok csomagolták a BioTechUSA-cégcsoport  sajátmárkás adományait tornazsákokba, amelyekbe az alábbi termékek kerületek: Kulacs Biotech 750ml fehér, Nuts and Fruits, Nuts and Honey, Oat and Fruits 70g áfonya, Oat and Fruits 70g csokoládé-banán, Oat and Fruits 70g joghurtos körte-málna, Oat and Fruits 70g kókusz-joghurt, Oat and Nuts 70g pekándió, Vitamin C pezsgőtabletta citrom.

Ezek a képek tökéletesen visszaadják azt az életérzést, amit megálmodtunk, és a mosolygós örömteli arcokat látva, szép élményekkel gyarapodtak a résztvevők!

Köszönjük a   BioTechUSA  hozzájárulását az ÓBIÖK sportnaphoz, közös célunk, hogy a  rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás segítse a fiatalok fejlődését és jó közérzetét!

OSZD MEG HA TETSZETT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

SIKERESEN LEZAJLOTT A III. ÓBIÖK SPORTNAP!

Az Óbuda–Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata (ÓBIÖK) és a Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály (FICNO) szervezésében, 2024.05.31. pénteken megrendezésre került az ÓBIÖK SPORTNAP

Eseménydús lesz a 2024-es ÓBIÖK SPORTNAP!

Kedves Mindenki! 2022-ben 220 fő, 2023-ban 300 fő részvételével és együttműködésével valósult meg az Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata Sportnap rendezvénye, az idén is nagyon sok sportoló

ÓBIÖK SPORTNAP

Az ÓBIÖK SPORTNAP Óbuda–Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) és az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály (FICNO) szervezésében kerül megrendezésre az

Megszakítás