5F89570E-E46E-498D-A357-881FC3D3A44B (002)

Youth Carddal a nyár – mozizás és strandfürdős kedvezmények a III. kerületi fiataloknak

Idén is szuper kedvezményeket kaphatnak az Óbuda-Békásmegyer applikációban a 18 és 35 év közötti III. kerületi fiatalok! 

 

A GoBuda mozi fantasztikus kupont ajánl: mindössze 500Ft-ért kaphatnak mozijegyet az app felhasználói, bármelyik, az éppen vásznon lévő filmre!

 

Nincs más teendőnk, mint kiválasztani a filmet, majd az egyedi QR-kódot beolvasni a pénztárnál – és már indulhat is a mozizás! Fontos tudni viszont, hogy a kedvezményt mindenki egy alkalommal veheti igénybe, továbbá, hogy a kedvezményre való jogosultságot jegyvásárlásnál személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával igazolni szükséges.

https://obuda.hu/otszaz-forintert-mozizhatnak-a-youth-carddal-a-iii-keruleti-fiatalok-a-gobuda-moziban/

 

Strandimádók, figyelem! A Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő és Székely Éva Uszoda remek ajánlatot nyújt az applikációban: a felnőtt napijegy 30 százalékát kell csak fizetnie annak, aki a kupont érvényesíti! A napijegy emellett a sportzóna és wellness részleg szolgáltatásait is magába foglalja, pusztán 1140 forintért.

Tudni kell emellett, hogy a 18 és 35 év közötti, III. kerületi lakosok által igénybe vehető, kedvezményes jegyet kizárólag a BGYH Zrt. online vásárlási felületén  (https://jegyek.csillaghegyifurdo.hu) keresztül lehet megvásárolni, a jogosultaknak járó kuponkód beírásával. Ezt a kedvezményt is csak egyszer veheti igénybe a felhasználó.  A belépési jogosultság megváltásával a belépő személy magára nézve kötelezőnek ismeri el a BGYH Zrt. által üzemeltett fürdőkben érvényben lévő Házirendet.

A Youth Card tavaly nyári indulása óta számos kedvezményt kaphattak már a fiatalok: 2023-ban a Sziget Fesztiválon 30%-os kedvezménnyel bulizhattak, és a Római Strandfürdő területén álló Lumina Christmas Parkba szóló felnőtt belépőjegy árából ugyanilyen mértékű engedményt kaptak az applikáción keresztül.

Várunk sok szeretettel, gyere el és töltődj fel, kapcsolódj ki az élményprogramokon!

Az applikáció innen letölthető:

Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appentum.obuda

IOS-re: https://apps.apple.com/hu/app/%C3%B3buda/id1642485434?l=hu

Bejegyzést és a fejlécképet (nyitóképet)  készítette: Tóth Lilit Éva

OSZD MEG HA TETSZETT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

SIKERESEN LEZAJLOTT A III. ÓBIÖK SPORTNAP!

Az Óbuda–Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata (ÓBIÖK) és a Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály (FICNO) szervezésében, 2024.05.31. pénteken megrendezésre került az ÓBIÖK SPORTNAP

Eseménydús lesz a 2024-es ÓBIÖK SPORTNAP!

Kedves Mindenki! 2022-ben 220 fő, 2023-ban 300 fő részvételével és együttműködésével valósult meg az Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata Sportnap rendezvénye, az idén is nagyon sok sportoló

ÓBIÖK SPORTNAP

Az ÓBIÖK SPORTNAP Óbuda–Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) és az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály (FICNO) szervezésében kerül megrendezésre az

Megszakítás