lepel03

Dr. Béres József Általános Iskola Budapest III. kerület legszorgalmasabb osztálya címet nyerték el

Megvannak a legszorgalmasabb osztályok!

2022. február 12-én lezárult a “Javíts egy jegyet!” pályázat

Budapest III. kerület legszorgalmasabb osztálya címet:

Dr. Béres József Általános Iskola 6. osztálya nyerte, akik ugyan nem javítottak, de 4,8-as osztályátlagukkal olyan magasara tették a lécet, hogy sokat nem is lehetett javítani. Gratulálunk az osztálynak és Porkoláb Zsuzsanna osztályfőnöknek!

OSZD MEG HA TETSZETT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

Adománygyűjtés a Gézengúz Alapítvány számára!

Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) kapcsolódva az Óbuda Advent rendezvényhez, adománygyűjtés szervez 2022.december 3-án, szombaton 10:30-12:30 óra között Óbudán a Fő téren, a Gézengúz Alapítvány számára.

Youth Impact program

Szeretnéd élhetőbbé tenni a környezetedet, megóvni a természetet, vagy segíteni másokon? Van egy jó ötleted, de jól jönne a szakmai támogatás, hogy ezt hogyan is

Gyere! Mozogj! Tanulj! Inspirálódj!

A Jövőbarát Egyesület 3 alkalmas HOOPDANCE eseménysorozata most szombaton indul a OneBudapest iroda támogatásával. Várják szeretettel a sport és játék iránt érdeklődő fiatalokat! Mire számíthattok?

15-29 éves III. kerületi fiatalok kérdőíve

Kedves 15-29 éves III. kerületi fiatalok!   A ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk, egy kérdőív készült számotokra, amely rólatok szól, kitöltésével visszajelzést adhatsz milyen ötleteid,

Ifjúsági hírek

Loading RSS Feed

Óbuda aktuál

Loading RSS Feed
Megszakítás