Visszatér a Hungexpo-ra az Educatio Kiállítás

Az idei évben újra a Hungexpo-ra költözik január 13-15. között az ország legnagyobb oktatási szakkiállítása, melyet ezúttal hibrid formában rendeznek: online és személyesen is lehet látogatni a rendezvényt.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Oktatási Hivatal, a HÖOK, valamint a Digitális Jólét Nonprofit Kft. közös szervezésében tartják meg január közepén az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, mely azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

A tervek szerint a szervezők 18 országból 200 kiállítóval várnak majd Téged, ahol egy helyen szerezheted meg a továbbtanulással kapcsolatos információkat, ráadásul kérdéseidre felsőbbéves egyetemistáktól, jövőbeli hallgatótársaidtól kaphatsz választ. Legyen szó akár a képzésekről, szakokról, ösztöndíjakról, a kollégiumi elhelyezésről, az intézményekben szervezett szabadidős tevékenységekről és magáról az egyetemi életről, itt megtudhatsz mindent!

Forrás

 

VII. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztivál

2022. május 26.-29. Miskolc Egyetemváros

Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára egyéb közösségi élményeket is biztosít. A Kamaszfesztiválon a túraprogramok és kirándulások mellett sport-, ismeretterjesztő, kulturális, kézműves, szórakoztató, országos hírnevű szervezetek által biztosított interaktív rendhagyó osztályfőnöki órák, esténként pedig sztárzenekarok koncertjei várják majd a résztvevőket.

Itt többet tudhatsz meg a Kamaszfesztiválról

Megszakítás