Diákmunka

Elindult a nyári diákmunkaprogram önkormányzatunknál

Ma délelőtt dr. Kiss László polgármester köszöntötte azokat a fiatalokat, akik jelentkeztek a “Nyári diákmunka” elnevezésű munkaerőpiaci programra önkormányzatunkhoz.

Az I., II. és III. kerületben állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 16–25 év közötti, nappali tagozatos diákok jelentkezhettek önkormányzatunkhoz nyári foglalkoztatásra.

Eddig tizenegy fiatal írta alá a munkavállalásra vonatkozó szerződését, de további jelentkezőkkel is egyeztetések folynak. A diákok elsősorban adminisztrációs segítséget nyújtanak majd a Polgármesteri Hivatal különböző osztályainak minimum egy, maximum 2 hónapig, 6 órás jogviszonyban.

Dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere ma délelőtt hivatalosan is köszöntötte a nyári munkára vállalkozó diákokat. Elmondta, mennyire örül, hogy ilyen sok fiatal érdeklődik a kerület ügyei iránt, hiszen az önkormányzat számára is fontos, hogy a jövő nemzedéke lássa, mi minden történik a III. kerületben.

“Próbálunk olyan tevékenységekkel megismertetni itt benneteket, amelyek közel állnak hozzátok, az érdeklődésetekhez. Kifejezett célunk, hogy jól érezzétek magatokat, és jövőre, sőt akár az azt követő években is újra visszagyertek.”

Sok sikert, hasznos új tapasztalatokat és eredményes munkát kívánunk új kollégáinknak!

 

A diákmunka programban részt vevő diákok

Dr. Kiss László polgármester köszönti a diákmunka program résztvevőit

 

Megszakítás