IMG-d125b053d1b10e4c24b4559c17f39a9b-V.jpg másolata

Támogató együttműködések az ÓBIÖK Sportnap rendezvényen

Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata (ÓBIÖK) és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály  (FICNO) szervezésében megvalósult ÓBIÖK Sportnap rendezvényén  2023.május 26-án, a  BioTechUSA termékadományokkal  támogatta a rendezvényt.

A Sportnap a sportolni vágyó III. kerületi középiskolák diákjai számára nyújtott lehetőséget, hogy a közös sportoláson és csapatversenyeken keresztül a résztvevő fiatalok, próbára tegyék ügyességüket, csapatkészségüket, kitartásukat.

Az idei bajnokságra 9 középiskolából összesen 220 fő diák érkezett, hogy csapatukkal közösen induljanak a dobogó legmagasabb fokáért, míg a teljes rendezvény 300 fő részvételével valósult meg a  III. kerületi TVE (Torna és Vívó Egylet) pályán.

Környezettudatos rendezvényt szerveztünk, fenntartható megoldásokkal, a részvevők számára ajándékként adható kulacsok a BioTechUSA támogatása által, remek lehetőséget biztosítottak arra, hogy a sport rendezvényen kevesebb hulladék keletkezzen, biztosítva lenne a rendszeres folyadékbevitel a fiatalok számára. A kulacsot később is magukkal vihetik, legyen szó szabadtéri edzésről vagy edzőteremről. A tornazsákokba került  fogyasztási cikkek által az egészségtudatos táplálkozás alternatív lehetőségének megismerésére adtak lehetőséget a sportoló fiatalok számára a müzli szeletek , gyümölcsszeletek, multivitamin pezsgőtabletták.

Támogató együttműködések által, lehetőségünk van fölhívni a figyelmet azokra az innovatív kezdeményezésekre és követendő jó gyakorlatokra, amelyekkel a 3. kerületben működő üzleti vállalkozások és vállalkozók hozzájárulnak a környezetükben a fiatalok tehetségének kibontakoztatásához, a tehetségek számára vonzó társadalmi környezet kialakításához.

Szeretnénk köszönetet mondani a BioTechUSA támogatásáért, hogy termékeikkel hozzájárultak a sikeres rendezvény lebonyolításához!

A BioTechUSA Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzatának sportnapját támogatta 

 

Fotók: Dorosy Katalin (nemzetiségi referens /FICNO)

 

OSZD MEG HA TETSZETT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

Sikeresen lezajlott a II. ÓBIÖK Sportnap!

Az Óbuda–Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata (ÓBIÖK) és a Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály (FICNO) szervezésében, 2023.05.26. pénteken megrendezésre került az ÓBIÖK SPORTNAP

Támogató együttműködések az ÓBIÖK Sportnap rendezvényen

Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata (ÓBIÖK) és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály  (FICNO) szervezésében megvalósult ÓBIÖK Sportnap rendezvényén  2023.május 26-án, a 

SPORTÁGBÖRZE

Az Óbuda–Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály (FICNO) szervezésében az idén is megrendezésre kerülő SPORTNAP rendezvényre

Megszakítás