Valositsd meg az otleted

Felhívás: Valósítsd meg az ötleted! – nyolc alkalmas képzés az Impact Hub Budapest szervezésében

Felhívás

Valósítsd meg az ötleted!
– nyolc alkalmas képzés az Impact Hub Budapest szervezésében –

Érdekel a vállalkozások világa? Gondolkoztál már azon, hogy milyen vállalkozónak lenni? Van egy üzleti ötleted, amit szeretnél megvalósítani?

Az Impact Hubban egy olyan programot indítanak, amely célja szociális és gyakorlati készségek és kompetenciák, valamint a proaktív gondolkodásmód kialakítása, miközben a résztvevők hozzáférést kapnak egy nemzetközi hálózathoz, mivel ez a program egyidejűleg több országban is zajlik. Az új program felkészíti őket arra, hogy társadalmi vállalkozásokat alapítsanak/csatlakozzanak, és proaktív változást hozzanak saját közösségeikben.

A nyolc alkalmas képzésre várnak olyan 20-30 éves fiatalokat, akik vagy szeretnének többet megtudni a vállalkozások világáról, ezen belül is a társadalmi vállalkozásokról, vagy társadalmi problémákat vállalkozásokon keresztül szeretnék megoldani.

A programban sorra veszik, hogy milyen készségek, milyen külső- és belső támogatás, tudás, mi minden kell egy vállalkozás elindításához.
A program második hónapjától személyes mentorokat biztosítanak, akinek segítenek abban, hogy az ötleted minél jobban kialakítsd, véglegesítsd.
A képzést az Impact Hub vállalkozásfejlesztési szakemberei és külsös mentorai tartják.

Képzési célok: szemléletformálás, és az érdeklődés felkeltése a vállalkozás, a társadalmi vállalkozás, mint lehetséges karrier iránt.

Helyszín: Impact Hub Budapest, Wesselényi utca 7.

Időpontok:
1. Július 25, 15.00-18.30 óra – külső helyszínen
2. Augusztus 16, 15.00-18.30 óra – külső helyszínen
3. Szeptember 5, 15.00-18.30 óra
4. Szeptember 12, 15.00-18.30 óra
5. Szeptember 26, 15.00-18.00 óra
6. Október 10, 15.00-18.30 óra
7. Október 24, 15.00-18.30 óra
8. Október 30. 15.00-18.30 óra

Záró esemény: November 7, 15.00-18.00

A képzés végén a Záró eseményen a résztvevők bemutatják, hogy hova jutottak az üzleti ötleteikkel, és a legjobbnak ítélt két ötlet indulási támogatásban részesül. A tervezett össztámogatás értéke 200.000,- Ft.

A programra még lehet jelentkezni!

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 4.

Jelentkezz az alábbi linkre kattintva:
LINK

További információ: Vörös Éva, eva.voros@socialimpactaward.net

A “Valósítsd meg az ötleted” programot a “Growing Youth Potential” című, 2021-1-HR01-KA220-számú projekt keretében nemzetközi partnereinkkel közösen fejlesztették ki, amelyet az Európai Unió az Erasmus+ program keretében társfinanszírozott.

OSZD MEG HA TETSZETT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

Hangolódj ránk!

Tarts velünk, érezd jól Magad, és kapcsolódj ki! Hozd magaddal a barátokat, ismerősöket, családodat, legyetek  részesei a III. kerületi fiatalok által előadott páratlan zenei élménynek!

Hangolódj rá! Ifjúsági zenei rendezvény

Ismét lehet jelentkezni Óbuda-Békásmegyer fiatal tehetségeinek zenei rendezvényére Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) fiataljai által létrehozott hagyományteremtő programra a „Hangolódj rá!” ifjúsági zenei rendezvényre! Jelentkezési határidő:

ÓBIÖK Adománygyűjtő rendezvény

Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) tagjai a 14-25 év közötti, 3. kerületben élő vagy a 3. kerületben tanuló fiatalok, akik az idei évben is csatlakozva az

Megszakítás