music-7107045_1280

Hangolódj rá! Ifjúsági zenei rendezvény

Ismét lehet jelentkezni Óbuda-Békásmegyer fiatal tehetségeinek zenei rendezvényére Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) fiataljai által létrehozott hagyományteremtő programra a „Hangolódj rá!” ifjúsági zenei rendezvényre!

Jelentkezési határidő: 2024.02.02.

Az idén is keressük azokat a zenekedvelő, zeneművelő fiatalok, akik tehetségesnek érzik magukat, vagy csak szeretnek muzsikálni, nyitottak a klasszikus és népzene fontosságára, szépségére.

 

Minden 3. kerületi középiskolából szeretettel várunk diákokat, zenekarokat, szóló produkciókat, illetve, tehetséges kerületi fiatalokat is a 14-30 éves korosztályból!

 

A hangverseny időpontja: 2024. február 29.

 

Helyszíne: Óbudai Kulturális Központ (Budapest, San Marco u. 81, 1032)

 

PROGRAMTERV

 

Az idei év azért is különleges, mert a rendezvény 10 éves jubileumához érkezett és az előadások előtt hangszerbemutató workshopra várjuk az érdeklődő fiatalokat, osztályokat, illetve a rendezvény zárásaként szeretettel várunk mindenkit  egy közös táncra.

 

14:30-15:45: HANGSZERBEMUTATÓ WORKSHOP –  Utazás a hangszerek világában- ismerkedés a ritmusokkal és a dallamokkal, és titokzatos hangszerekkel,  a nemzetiségi zenei kultúrák bemutatása által.

17:45-17:55: MEGNYITÓ

18:00-19:45: ELŐADÁSOK (Díszvendég: Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola)

20:00-20:45:Táncház (néptánc)

 

Szeretettel várjuk a fiatalok jelentkezését az online felületen,  akik szeretnék megmutatni zene szeretetüket, tehetségüket!

https://forms.gle/A46M4vNP9aSSPNWP9

Illetve, szeretettel várunk minden érdeklődőt a koncertre, a délutáni hangszerbemutatóra és a táncházba is!

A terem befogadóképessége miatt a  hangszerbemutató workshopra és a táncházra kérjük szíves visszajelzésed szeretnél-e részt venni és ha igen, hány fővel?

 

Email: obiok@obuda.hu

 

A rendezvény mindenki számára ingyenes!

OSZD MEG HA TETSZETT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

Eseménydús lesz a 2024-es ÓBIÖK SPORTNAP!

Kedves Mindenki! 2022-ben 220 fő, 2023-ban 300 fő részvételével és együttműködésével valósult meg az Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata Sportnap rendezvénye, az idén is nagyon sok sportoló

ÓBIÖK SPORTNAP

Az ÓBIÖK SPORTNAP Óbuda–Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) és az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály (FICNO) szervezésében kerül megrendezésre az

Köszönjük, hogy ránk Hangolódtatok!

  Nemzetiségi hangszerbemutatóval, táncházzal és gálaműsorral ünnepeltük a „Hangolódj rá!” – ifjúsági zenei rendezvény 10. jubileumi évfordulóját az Óbudai Kulturális Központban. Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata által

Hangolódj ránk!

Tarts velünk, érezd jól Magad, és kapcsolódj ki! Hozd magaddal a barátokat, ismerősöket, családodat, legyetek  részesei a III. kerületi fiatalok által előadott páratlan zenei élménynek!

Hangolódj rá! Ifjúsági zenei rendezvény

Ismét lehet jelentkezni Óbuda-Békásmegyer fiatal tehetségeinek zenei rendezvényére Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) fiataljai által létrehozott hagyományteremtő programra a „Hangolódj rá!” ifjúsági zenei rendezvényre! Jelentkezési határidő:

Megszakítás