pexels-element-digital-1370298

“Javíts egy jegyet!” pályázat az Óbuda-Békásmegyer Legszorgalmasabb Osztálya cím elnyeréséhez

Már csak néhány tanítási nap van még hátra, hogy a közoktatásban tanuló diákok megkapják az első félév bizonyítványát.

A 8K Alapítvány által újból meghirdetésre került a  “Javíts egy jegyet!” pályázat, amelynek köszönhetően a harmadik kerületi felsős és középiskolás osztályok közül valaki elnyerheti az “Óbuda-Békásmegyer Legszorgalmasabb Osztálya” címet.

A pályázat célja: A diákok tanulmányi eredményének javítása, valamint jutalmazása.

A pályázók  köre: A pályázaton minden általános iskola felső tagozatos és középiskolás osztály indulhat.

Pályázat menete: A pályázó a https://kamaszfesztival.hu/palyazataink/javits-egy-jegyet/ oldal alján elhelyezett regisztrációs űrlapot kitölti. A regisztráció megérkezését követően a szervező visszajelzést küld a pályázónak.

A pályázat beadási határideje: 2024. január 31.

Pályázati feltételek: A pályázó osztály vállalja, hogy a 2022-2023-as tanév végi és a 2023-2024-es tanév félévi osztályátlagát az iskola igazgatója által hitelesített formában legkésőbb 2024. január 31-ig eljuttatja a megadott címre.

A címet elnyerő osztály ajándékba kapja a IX. Országos Osztálykirándulást – Kamaszfesztivál Budapesten, amely a  Magyar Zene Házában lesz 2024. május 31-én.

A rendezvényen az osztály számára biztosítva lesz a belépő és az étkezés.

Szeretettel várják az osztályok nevezését a pályázatra!

 

 

 

OSZD MEG HA TETSZETT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

Hangolódj ránk!

Tarts velünk, érezd jól Magad, és kapcsolódj ki! Hozd magaddal a barátokat, ismerősöket, családodat, legyetek  részesei a III. kerületi fiatalok által előadott páratlan zenei élménynek!

Hangolódj rá! Ifjúsági zenei rendezvény

Ismét lehet jelentkezni Óbuda-Békásmegyer fiatal tehetségeinek zenei rendezvényére Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) fiataljai által létrehozott hagyományteremtő programra a „Hangolódj rá!” ifjúsági zenei rendezvényre! Jelentkezési határidő:

ÓBIÖK Adománygyűjtő rendezvény

Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) tagjai a 14-25 év közötti, 3. kerületben élő vagy a 3. kerületben tanuló fiatalok, akik az idei évben is csatlakozva az

Megszakítás