elections-450166_1280

FELHÍVÁS Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzati (ÓBIÖK) választásra

Kedves Fiatalok!

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt 2023. október 12-ig.

Újra lehetőség nyílik jelentkezni az ifjúsági önkormányzat képviselői posztjaira, ahova a 3. kerület összes iskolájából várjuk a jelentkezéseket. Örülnénk, ha csatlakoznátok a csapatunkba, hogy közösen a segítségetekkel együtt  szervezzünk és valósítsunk meg új és hagyományos programokat a kerület fiataljainak!

 

A jelentkezések után az ifjúsági polgármestert és az alpolgármestereket (2fő) az alakuló képviselő-testület választja, külön- külön, titkos szavazással, egyszerű többséggel. A tisztviselők tisztségüket a választási eredmény megszületésének másnapjától töltik be, megbízatásuk a tárgyévet követő képviselő-testület felállításáig érvényes.

Az ÓBIÖK tagjai, kéthetente előre egyeztetett időpontban találkoznak Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály (FICNO) tárgyalótermében, 1033 Budapest, Fő tér 2.2 emelet/22.)

Az üléseken az aktuális kérdéseket, terveket  beszéljük meg és haladhatunk a feladataink elvégzésével. Az ülések légköre egyszerre komoly és baráti: teendőinket vesszük legelőre, de annak köszönhetően, hogy figyelünk egymásra, mindenki olyat feladatokban vesz részt, amit szívesen és maximális odafigyeléssel tudásának megfelelően tud végezni. Időnként szervezünk csapatépítő programokat, de gyakran beszélgetünk a gyűlések alkalmával is.

Az első lépés az ÓBIÖK tagság felé, hogy 2023.október 12-ig, küld el jelentkezésedet  és bemutatkozásodat, megjelölve milyen tisztségre szeretnél jelentkezni az elektronikus űrlapon keresztül!

https://forms.gle/BnEV2w2wzs1srAis6

Várjuk jelentkezésedet az űrlap számodra releváns részeinek kitöltésével és kérünk ne feledd el csatolni az adatvédelmi nyilatkozatot is!

Adatkezelési tájékoztató ÓBIÖK választás 2023_2024

Nyilatkozat adatkezeléshez való hozzájárulásról 18 ev feletti

Nyilatkozat adatkezeléshez való hozzájárulásról-18 ev alatti

Az elektronikus űrlapot az Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat honlapján, valamint a facebook oldalán keresztül lehet elérni:

Középiskolai képviselők: 

Ha a 3. kerületben középiskolai oktatási intézményben tanuló diák vagy, iskolai képviselőként indulhatsz a választáson, az iskolád által delegálva. Intézményi vezetői pozíciókat csak a kerületben élő és tanuló diákok tölthetnek be: ifjúsági polgármester, ifjúsági alpolgármester, ifjúsági jegyző. Kommunikációs/marketinges és rendezvényszervezői pozíciókra is lehet  jelentkezni.

Meghívott képviselők:

Ha rendelkezel 3. kerületi lakcímmel és 14–25 év közti fiatal vagy, aki más kerületi intézményben tanul vagy már dolgozik, az esetben meghívott kerületi képviselőként próbálhatod ki magad. Jelentkezhetsz: meghívott ifjúsági alpolgármester, aljegyző, kommunikációs/ marketinges és rendezvényszervezői pozíciókra.

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, kérdésetek van, keresd az iskolád képviselőjét, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Az ÓBIÖK működéséről, programjairól az alábbi felületeken tudtok tájékozódni:

https://www.facebook.com/obiok.hu

https://www.instagram.com/obiok_official/

https://ifjusag.obuda.hu/

Elérhetőségeink:

obiok.hivatalos@gmail.com

obiok@obuda.hu

 

 

 

 

OSZD MEG HA TETSZETT!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: whatsapp

SIKERESEN LEZAJLOTT A III. ÓBIÖK SPORTNAP!

Az Óbuda–Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata (ÓBIÖK) és a Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály (FICNO) szervezésében, 2024.05.31. pénteken megrendezésre került az ÓBIÖK SPORTNAP

Eseménydús lesz a 2024-es ÓBIÖK SPORTNAP!

Kedves Mindenki! 2022-ben 220 fő, 2023-ban 300 fő részvételével és együttműködésével valósult meg az Óbuda-Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzata Sportnap rendezvénye, az idén is nagyon sok sportoló

ÓBIÖK SPORTNAP

Az ÓBIÖK SPORTNAP Óbuda–Békásmegyer Ifjúsági Önkormányzat (ÓBIÖK) és az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Társadalmi Kapcsolatok Főosztály Fenntarthatósági, Ifjúsági, Civil és Nemzetiségi Osztály (FICNO) szervezésében kerül megrendezésre az

Megszakítás